Yritys

Vahinkopartio – ja elämä jatkuu…

Vahinkosaneerauksen edelläkävijä

Vahinkopartio Oy on vahinkosaneerauksen osaaja. Vahinkosaneeraukseen koulutetuilla ammattilaisilla on lähes parinkymmenen vuoden kokemus korjausrakentamisesta. Töitä teemme 30 ammattilaisen voimin.

Vuosien varrella meille on syntynyt laaja kokonaisnäkemys rakennus- ja remontointialalta. Vahinkotöiden nopea haltuunotto ja oikeaoppinen toteutus ovat osa ammattitaitoamme. Huolehdimme kaikista vaadittavista toimenpiteistä suojaus- ja purkutyöstä aina viimeistelyyn saakka.

Vahinkopartio Oy hoitaa lähes 600 vahinkokohdetta vuosittain Uudenmaan alueella. Nopea ja ammattimainen ote ja hyvä työn jälki ovat synnyttäneet luottamusta ja johtaneet pitkiin asiakassuhteisiin.

Yritys on JVT- ja Kuivausliikkeiden liitto ry:n jäsen.

Asiakkainamme ovat yksityishenkilöt, yritykset ja yhteisöt, kaupungit ja kunnat, taloyhtiöt, vakuutusyhtiöt sekä isännöitsijä- ja valvontatoimistot.

Yksityishenkilöiden lisäksi olemme tehneet yhteistyötä mm. seuraavien isännöinti- ja huoltopalveluiden kanssa: Espoon Asunnot Oy (ent. Espoonkruunu Oy), Isännöintipalvelu Oy, Matinkylän Huolto Oy, Myyrmäen Huolto Oy, REIM Group Oy, Tapiolan Lämpö Oy, VVO, YH ja SKH Isännöinti Oy, Espoon Isännöinti Oy ja Aimo Astala Oy.

Teemme yhteistyötä mm. seuraavien vakuutusyhtiöiden kanssa: Fennia, If, Lähi-Tapiola, Pohjantähti, Pohjola ja Turva.