Palvelut

Vahinko tulee aina yllättäen. Se aiheuttaa usein rahalla korvaamattomia menetyksiä, hankaluuksia asumiseen ja ikäviä muistoja. Tuli, savu ja vesi tekevät ikävää jälkeä puhumattakaan muista vahingonaiheuttajista.

Vahinkopartio on erikoistunut auttamaan vahingon sattuessa. Oikeat työmenetelmät, nopeus ja ihmisten huomioonottaminen ovat vahvuuksiamme. Osaaminen on myös kokonaisuuden hallintaa. Joustava ja hyvin organisoitu palvelumme tekee vahingon kuntoonsaattamisen taloyhtiölle, asukkaille ja vakuutusyhtiölle mahdollisimman helpoksi.

Koulutamme henkilöstöä jatkuvasti. Jo valintatilanteessa teemme tarvittavat selvitykset työntekijän taustasta. Henkilökortti on pakollinen työssä. Pidämme myös työturvallisuutta tärkeänä.

Vahinkokorjaamisen yhteydessä on kätevää toteuttaa myös suunnitelmissa olleita kodin remonttitarpeita. Kun kylpyhuoneen lattia menee uusiksi vesivahingon jälkeen, on helppoa samalla rakentaa kylpyhuoneeseen se pitkään unelmissa ollut kaakelitaso.  Tai jos kattorakenteita joudutaan purkamaan, kun myrsky on tehnyt tuhojaan, voi samalla uusia vanhat kattolamput ledivalosarjaksi.

Käänny puoleemme myös sisustussuunnittelun ja stailausten merkeissä. Toteutamme epätavallisemmatkin toiveet ammattitaidolla.

8 + 4 =